За GlobalTelenet
Начало


За GlobalTelenet


Контакти

За GlobalTelenet


За GlobalTelenet
GlobalTelenet търговско наименование на Услуги предоставени от СинетБГ.
Специализирани в областта на телекомуникационните и иновативни технологии.
Дейността ни обхваща внос и дистрибуция на оборудване IPTV, VoIP, телефонни централи, point to point, point to multi point и др.

Изграждането и планирането на телекомуникационни мрежи, администрацията на ИТ и телеком инфраструктура, разработката на билинг системи, CRM, data warehouse, provisioning, voice and video processing, изграждане на техническа инфраструктура – сървъри, мрежово оборудване и др. софтуер, хардуер, пряко свързан с дейността на телекомуникационните услуги.

Екипът на GlobalTelenet разполага с огромен опит и знания при разработката и внедряването на разнообразни многофункционални решения, системи за автоматизация, технологии за цифрова телевизия и IPTV в едно с приложенията за интерактивна графика и визуалзация – това е широката област в която специалистите ни трупат дългогодишен опит.

Софтуерният екип на GlobalTelenet разработва технологичните решения, на които е базирана дейността на фирмата.
В това число влизат уникалните ни решения за множеството web решения, както и развойната ни дейност в областта на IPTV head end и сет-топ-бокс приложения.
Софтуерните специалисти на GlobalTelenet имат уникална специализация в решения интегриращи телевизия, мобилни комуникации и Интернет.

Натрупаният опит, инвестирането в обучение и повишаване на квалификацията на всеки член на нашия екип, разработването и поддръжката на преносната среда, управлението и анализа на нуждите на клиента, както и разработването на нови продукти, гарантират оптималността на предлаганите от нас услуги, високото им  качество и професионалното обслужване на всеки клиент.За GlobalTelenet
Услуги и продукти Партньори За клиента За насCopyright © GlobalTelenet, a member of SINETBG LTD | [email protected]